Πως Ανεβαζω Βιντεο Στο Instagram

Wat is een reel?

Reels zijn vermakelijke, meeslepende video’s waarin je op creatieve wijze je merkverhaal kunt vertellen en je doelgroep kunt voorlichten. Bovendien kunnen de video’s worden ontdekt door mensen die je bedrijf mogelijk geweldig vinden. Mensen gaan naar Reels om deel te nemen aan culturele trends, samen te werken met de community en nieuwe ideeën te ontdekken.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Hoe lang kan een filmpje op Instagram zijn?

Instagram videolengte – Instagram video’s kunnen verschillende lengtes hebben, afhankelijk van de specifieke dienst of vorm: * Instagram video’s in een normale post mogen maximaal 60 seconden lang zijn, maar je kunt wel langere video’s uploaden en ze dan zelf inkorten.

Instagram videolengtes
Instagram video’s maximaal 60 seconden
Instagram Stories maximaal 15 seconden
Instagram livestream video’s maximaal 60 minuten
Instagram Reels maximaal 90 seconden

Δείτε την πλήρη απάντηση

Hoe filmpje van YouTube op Instagram zetten?

Kan ik een YouTube-video op Instagram plaatsen? Normaal kun je een YouTube-video niet rechtstreeks op Instagram delen, omdat Instagram het plaatsen van links niet toestaat. Je kunt het beste VEED’s YouTube-naar-Instagram converter gebruiken.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Kun je zien hoe vaak iemand je verhaal bekijkt op Instagram?

Kan ik zien wie mijn Instagram heeft bekeken? – Het eerlijke antwoord is: nee. Het is onmogelijk om je profielbezoeken op Instagram te zien. De app houdt je bezoekersaantallen niet bij. Wel kun je via de likes en reacties zien wie je foto’s of filmpjes bekijkt.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wat is verschil tussen verhaal en reel?

Instagram Reels & Instagram Stories: Wat is het verschil? – Instagram Reels en Instagram Stories lijken misschien op elkaar. Hoewel er misschien niet al te veel verschillen zijn tussen de twee, is hier wat ze verschillend maakt: Formaat – Met Instagram Reels kun je alleen video’s delen. Terwijl je met Stories zowel afbeeldingen als video’s kunt delen.

 • Bijschriften – Terwijl je op Instagram Reels een volledig bijschrift kunt toevoegen, kun je bij Stories geen bijschrift toevoegen.
 • Hashtags – Je kunt tot 30 hashtags toevoegen op Instagram Reels en tot 10 op Stories.
 • Levensduur – In tegenstelling tot Instagram Stories, die na 24 uur verdwijnen, verdwijnen Reels niet na 24 uur en blijven ze in een speciaal Reels-tabblad op je profiel.

Betrokkenheid – Net als op je Instagram Feed posts, kunnen gebruikers publiekelijk commentaar geven op Reels. Terwijl op Instagram Stories gebruikers alleen via directe berichten kunnen engagen. Plaatsing – Instagram Reels kunnen worden gedeeld naar je hoofd Instagram feed, het Explore tabblad (als je een openbaar account hebt), en het speciale Reels tabblad op je profiel.

 • Je kunt Reels ook delen naar de Instagram Stories feed, in dat geval verdwijnen ze na 24 uur.
 • Bewerken – Instagram Reels worden geleverd met verschillende bewerkingstools, zoals AR-effecten, snelheidscontroles, de mogelijkheid om video’s uit te lijnen of samen te voegen voor schonere overgangen, en zelfs een watermerk toe te voegen.

Er is ook een optie om je originele audio in je Reels op te nemen, die aan jou wordt toegeschreven, en andere gebruikers kunnen die audio ook gebruiken om hun reels te maken. Maak aandachttrekkende video’s voor Instagram met Wave.video
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wat is de beste Reel?

Hoe Instagram reels maken – Een goede reel bestaat altijd uit een combinatie van beeld en geluid. Vertel een kort verhaal in maximaal een minuut, maar het liefst in minder dan 15 seconden. We hebben het allemaal druk dus mensen kijken het liefst korte video’s dus breng snel je boodschap over.

Het is de kunst om de aandacht vast te houden doordat het heel dynamisch is, Het beeld verandert iedere paar seconden of er verschijnen andere teksten in beeld. Het liefst ook nog op de maat van de muziek. Geluid speelt een grote rol dus gebruik altijd audio. Je kunt een pakkend muziekfragment gebruiken, bestaande audio nasynchroniseren of je eigen stem opnemen. Maar gebruik in iedere geval audio bij jouw Instagram reel!

Leestip:

Hoe de Instagram feed chronologisch weergeven. Klanten via Instagram? 7 handige tips die je direct kunt toepassen. Hoe jouw online zichtbaarheid vergroten met social media? 3 Handige tips. 3 Tips om het Instagram algoritme te verslaan voor een groter bereik. Hoe krijg je meer Instagram Story views? 5 Tips. n

Δείτε την πλήρη απάντηση

Hoe lang mag een reel duren 2022?

Met Reels kun je korte video’s van maximaal 90 seconden opnemen en bewerken met de Instagram-camera. Je kunt effecten en muziek toevoegen aan je reel of je eigen originele audio gebruiken.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Kan je zien hoevaak iemand je verhaal bekijkt?

Als je een foto of video in je verhaal deelt, kun je altijd zien wie deze heeft bekeken. Alleen jij kunt zien wie je verhaal heeft bekeken. Tik bovenaan het overzicht in het gedeelte Verhalen op Je verhaal. Tik linksonder bij een foto of video in je verhaal op om te zien wie je verhaal heeft bekeken.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Kun je zien als je een screenshot maakt op Instagram?

Geeft Instagram een melding wanneer je een screenshot maakt van een post of een direct bericht? Op dit moment is er geen melding van Instagram wanneer een screenshot wordt gemaakt op de app. Dit geldt zowel voor de persoon die de screenshot maakt als voor het account van de inhoud die wordt vastgelegd.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wie kan mijn Reel zien?

Iedereen op Instagram kan een reel opnemen met je originele audio en je reel remixen. Voor privéaccounts: alleen je goedgekeurde volgers kunnen je reels zien en delen. Als iemand je reel deelt, kunnen alleen je volgers deze zien. Niemand kan een reel opnemen met je originele audio.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Waarom je reels moet gebruiken?

Reels? Maar we hebben toch al Stories – Het grootste voordeel van Reels ten opzichte van Stories is dat Reels langer zichtbaar blijven. Reels verschijnen namelijk in het overzicht van je accounts, waar Stories maar 24 uur te zien zijn. Reels verschijnen daarmee dus ook in je feed. Reels blijven in je overzicht staan en daarmee kan een ‘oude’ reel nog altijd viral gaan. Precies wat je wilt!
Δείτε την πλήρη απάντηση

Hoe lang blijft een reel op Instagram?

Wat is Instragram Reels en hoe zet je het in voor je bedrijf? Instagram Reels is een manier voor het creëren van leuke en engaging content op Instagram Stories. Met deze nieuwe feature kun je een video van 15 seconden opnemen en editen. Er zijn verschillende effecten beschikbaar die je toe kunt passen en ook kun je muziek toevoegen.

 1. De Reels kun je posten in je Stories.
 2. Deze is dan 24 uur alleen zichtbaar in je Instagram Stories.
 3. Wanneer je je Instagram Reel post als ‘Reel’, dan blijft deze altijd zichtbaar en kan deze getoond worden op de verkenningspagina.
 4. Natuurlijk wordt het dan ook op jouw persoonlijke profiel onder de Reels tab getoond.

Instagram is sinds kort bezig met het testen van een compleet nieuwe lay-out. Deze lay-out kan veel invloed gaan hebben op Instagram Reels en hoe je dit inzet voor jouw bedrijf. Wil je meer informatie over deze nieuwe Instagram lay-out update? Lees dan vooral onze blog: Net zoals TikTok, heeft Instagram een Reels Verkenning Feed.

 1. Op deze pagina zie je de Reels van mensen die jij niet volgt.
 2. Het algoritme van Instagram Reels ligt nog niet vast, maar naar verwachting werkt het hetzelfde als TikTok en zal jouw feed zich aanpassen aan de personen die jij al volgt, de content waar jij interactie mee toont en jouw locatie.
 3. In sommige Reels heb je waarschijnlijk het uitgelicht label voorbij zien komen.

Instagram geeft aan dat als je Reel getoond wordt op de Verkenning pagina, je een melding krijgt. Deze video’s zijn door Instagram geselecteerd om je nieuwe originele content te laten ontdekken. Een Reel kun je maken door simpelweg Instagram Stories te openen en op het Reels icoon te klikken.

 • Vanaf hier kun je door op audio te klikken muziek toevoegen.
 • Je kunt ook, wanneer je een video van een ander aan het bekijken bent, klikken op het audio geluid.
 • Je ziet dan een overzicht van alle video’s met dezelfde audio.
 • Wanneer je vervolgens klikt op de knop ‘gebruik audio’, dan kun je zelf ook een Reel maken met dit audiofragment.

De snelheid knop biedt de mogelijkheid om de video te versnellen of juist langzamer af te laten spelen. De optie ‘effecten’ geeft een breed scala aan allerlei soorten effecten. Je hebt AR filters en je kunt hier ook kiezen uit al je eerder opgeslagen filters.

 • Wil je meer filters toevoegen, scrol dan volledig naar het eind en klik op ‘Bladeren in effecten’.
 • Als laatste heb je de timer knop.
 • Je kunt het opnemen van een video meerdere keren starten en stoppen binnen de 15 seconden door op de opneemknop te klikken.
 • Je kunt ervoor kiezen om direct een video op te nemen of een video uit je bibliotheek te kiezen.

Als je eenmaal je video klaar hebt, kun je nog tekst of tekeningen toevoegen. Ook kun je Instagram Stickers toevoegen. Wanneer je klaar bent met het maken van je Reel, dan kun je nog een omslag toevoegen vanuit je eigen foto’s. Dan is het tijd om jouw eerste Instagram Reel te posten.

Hieronder zie je hoe je je Instagram Reel in je feed plaatst, maar door op ‘Stories’ te klikken kun je het ook alleen op je Stories plaatsen. Door het ‘Ook delen in overzicht’ knopje uit te zetten, komt je Instagram Reel niet op de Verkenning pagina. Instagram Reels is een nieuwe manier om jouw community op te bouwen en je bereik te laten groeien.

Het heeft veel mogelijkheden om viral te gaan vanwege het ‘Uitgelicht’ label en de ‘Reel Verkenning Feed’. Al in de eerste fase van de uitrol van deze feature blijkt dat het voor zowel bedrijven als contentmakers waardevol is. Een aantal accounts geven aan nu al hun engagement te zien groeien en als we kijken naar de populariteit van TikTok is het zeker je tijd waard om snel in actie te komen.

 1. Hierbij nog een aantal manieren hoe je het kunt gebruiken als onderdeel van jouw,
 2. Instagram Reels is speciaal ontwikkeld om op een makkelijke manier leuke en grappige content te creëren boordevol effecten, die het maken van boeiende en authentieke content heel makkelijk maakt.
 3. Dit biedt bedrijven een mooie kans om een meer menselijke, minder perfecte kant te laten zien – wat geweldig kan zijn voor het opbouwen van echte relaties en het versterken van de community.

Laat de persoonlijkheid van je bedrijf hierin naar voren komen en ga de conversatie aan.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wat is reel maken?

Wat is Instagram Reels? – Instagram Reels is een nieuwe functie van de bekende app Instagram. Hiervoor hoef je dus niet nog extra een app te downloaden. Met Reels kun je een korte video van maximaal 15 seconden maken. Ook kun je verschillende fragmenten maken, zolang het maar binnen de 15 seconden is.

Vervolgens kun je de video bewerken met audiofragmenten, filters en effecten en plaatsen in de ‘Feed’ of ‘Stories’ van jouw Instagram. Superleuk dus! Nadat jij al jouw creativiteit hebt gebruikt om Reels te creëren en deze op jouw Instagram hebt geplaatst, verschijnt er een extra tabblad op je Instagramprofiel.

Dit in de vorm van een icoon dat je kunt vinden naast jouw (eventueel) geplaatste IGTV-icoontje en het icoontje van content waarin je bent getagd. Volg ons op Instagram
Δείτε την πλήρη απάντηση

Waarom je reels moet gebruiken?

Reels? Maar we hebben toch al Stories – Het grootste voordeel van Reels ten opzichte van Stories is dat Reels langer zichtbaar blijven. Reels verschijnen namelijk in het overzicht van je accounts, waar Stories maar 24 uur te zien zijn. Reels verschijnen daarmee dus ook in je feed. Reels blijven in je overzicht staan en daarmee kan een ‘oude’ reel nog altijd viral gaan. Precies wat je wilt!
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wat kun je met een reel?

Wat is Instagram Reels? – Met Instagram Reels kun je een video van 15 seconden opnemen en editten. Je kunt muziek en effecten toevoegen. Gebruikers kunnen je Reels vinden tussen je Stories of op je profiel. Zodra je een Reel hebt gemaakt verschijnt er een extra tabblad op je profiel. Naast je eigen feed, IGTV en content waarin je bent getagd vind je nu ook je Reels. Πως Ανεβαζω Βιντεο Στο Instagram Instagram Reels van andere (onbekende) personen kun je ook vinden via ‘ontdekken’. Wanneer je een openbaar profiel hebt, kunnen je Reels ook worden getoond op de Explore pagina. Net als bij TikTok kun je door op het gebruikte audiobestand te tikken naar een overzicht van Reels die dezelfde muziek hebben gebruikt. Πως Ανεβαζω Βιντεο Στο Instagram
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wat is een reel op FB?

Reels op Facebook zijn korte video’s. Je kunt ook openbare reels op Instagram bekijken, als de maker ervoor kiest de reels aan te bevelen op Facebook. Reels worden aanbevolen op basis van wat mogelijk relevant voor je is en kunnen verschijnen op plaatsen als je overzicht en Facebook Watch.
Δείτε την πλήρη απάντηση