Γιατί Δεν Έχει Masked Singer

Wie zat er in de Oliebol Masked Singer 2022?

De Oliebol bleek Irene Moors, die haar zangstem extreem dik aanzette.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Welke Masked Singers zijn ontmaskerd 2022?

Karakters The Masked Singer 2022 – In The Masked Singer 2022 (Nederland) maken we in ieder geval kennis met vijftien splinternieuwe karakters. We zien in het vierde seizoen Bijenkoningin, Teddybeer, Joker, Krab, Flamingo, Olifant, Ridder, Paard, Kikker, Tijger, Panda, Heks, Pinguïn, Mummie en Zeemeermin.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wie was de sneeuwpop Masked Singer 2022?

Jim is De Sneeuwpop! Ondanks de hoge zangstem werd Jim Bakkum er tóch uitgepikt. Hij vond The Masked Singer een geweldige ervaring, maar zweette ook wel peentjes in het kostuum, en niet (alleen) omdat het zo warm was.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wie is de giraffe Masked?

Geen Martien Meiland, geen Hugo Kennis en geen Rob Kemps. De onwijs goed zingende en dansende Giraffe bleek niemand minder dan acteur Tygo Gernandt.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wie was de Pinguin?

De winnaar van The Masked Singer is bekend en het is. Γιατί Δεν Έχει Masked Singer Za 31 december, 08:17 De winnaar van het tv-programma The Masked Singer is bekend. Gisteravond was de finale en werd bekend wie er in de pakken zaten. Het ging nog tussen de pinguïn, de flamingo, de joker en de tijger. Flamingo en pinguïn De flamingo en de pinguïn vielen in de finale als eerste af.

Toen werd ook bekend wie dat waren. In het pak van de flamingo zat YouTuber Monica Geuze en de pinguïn was musicalster Lone van Roosendaal. The Masked Singer is één van de populairste tv-programma’s die er zijn. Er kijken iedere keer miljoenen mensen naar. In het tv-programma zingen bekende Nederlanders nummers terwijl ze een groot kostuum dragen.

De jury en mensen thuis moeten raden wie het zijn. Op het laatst ging het nog tussen de joker en de tijger. Uiteindelijk kreeg de tijger de meeste stemmen. En toen werd bekend wie het was: zanger Jeroen van der Boom. jury-lid Gerard Joling tegen Jeroen van der Boom Op Instagram schrijft Jeroen dat dit het meest bijzondere project van afgelopen jaar was. Γιατί Δεν Έχει Masked Singer Zanger Jeroen van der Boom zat in het pak van de tijger en is de winnaar van The Masked Singer Instagram @jeroenvanderboom In het pak van de joker zat acteur Henry van Loon. Γιατί Δεν Έχει Masked Singer Acteur Henry van Loon zat in het pak van de joker Instagram @henryvanloon : De winnaar van The Masked Singer is bekend en het is.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wie zat er in de giraffe bij de Masked Singer?

Dit is de winnaar van The Masked Singer Γιατί Δεν Έχει Masked Singer 18 december 2021 Wie o wie deden dit jaar mee met The Masked Singer ? Gisteren was de spannende finale en kreeg iedereen eindelijk antwoord op die vraag. De winnaar is Jamai Loman! Hij zat in het pak van cupido. Γιατί Δεν Έχει Masked Singer Jamai wint de finale van the Masked Singer Instagram/Jamailomans Jamai is zanger en acteur. Bijna 20 jaar geleden won hij het programma Idols, Dat was de eerste grote talentenjacht van Nederland. Jamai speelde de afgelopen jaren vooral in musicals. In The Masked Singer zingen bekende Nederlanders liedjes.

 • Maar, niemand weet wie ze zijn omdat ze in een pak zitten.
 • Twee teams moeten raden wie ze horen zingen.
 • En als kijker kun je ook mee raden natuurlijk.
 • Het publiek in de studio mag iedere week stemmen op hun favoriete zanger.
 • Degene met de minste stemmen valt af en moet zichzelf onthullen.
 • In de finale werden ook de andere kandidaten eindelijk bekendgemaakt.

Zangeres Emma Heesters was de krokodil, zanger Xander de Buisonjé speelde de haai en acteur Tygo Gernandt zat in het pak van de giraffe. The Masked Singer is erg populair. Iedere week keken miljoenen mensen. Dit was het derde seizoen. In 2019 won operazangeres Tania Kross.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wie zit er in de krokodil Masked Singer?

Emma Heesters zet haar krokodillenmasker af in The Masked Singer 17 december 2021, 22:33 • 2 minuten leestijd Emma Heesters zat tijdens het tv-programma The Masked Singer in het krokodillenpak verstopt. Vanavond zette ze haar masker af en werd duidelijk dat de zangeres uit ‘s-Gravenpolder verschillende keren als krokodil heeft opgetreden.

In de finale van het RTL4-programma werd Heesters tweede, ze verloor het rechtstreekse duel van Jamai Loman die in het cupidopak zat. De afgelopen week werd volop gespeculeerd over de ware identiteit van de krokodil. Veel mensen wisten zeker dat het om Emma Heesters moest gaan. Zo kwamen er in het programma verschillende aanwijzingen die bij heel wat fans belletjes deden rinkelen.

In de zangcompetitie The Masked Singer treden bekende Nederlanders van top tot teen verkleed en onherkenbaar op. Voor de kijkers en de jury is het niet bekend wie er achter het masker verschuild zitten. Wekelijks worden de optredens uitgezonden op televisie.

Aan het eind van de aflevering valt de deelnemer die de minste stemmen van het publiek kreeg af. Dat personage onthult zijn of haar identiteit. Enkele hints die voorbijkwamen: België, hoed en zuinig, Die laatste hint slaat natuurlijk op Zeeland, de provincie waar Heesters geboren en getogen is. België heeft op verschillende manieren met de zangeres te maken: ze heeft samen met Metejoor een hit in België met het nummer Rendez-vous,

Daarnaast heeft ze een huis in Antwerpen, waar ze samenwoont met voetballer Wesley Hoedt die uitkomt voor RSC Anderlecht. Vandaar de hint hoed, Emma Heesters support haar vriend Wesley Hoedt tijdens een wedstrijd van RSC Anderlecht © ANP In latere uitzendingen werd steeds duidelijker dat Heesters wel in het pak moest zitten. Zo kwam er een pillendoosje in beeld waarbij het woord donderdag ontbrak.
Δείτε την πλήρη απάντηση

You might be interested:  Πως Κάνω Hotspot Στο Huawei?

Wie zat er in konijn Masked Singer?

Dan toch Conner Rousseau (29). Achter het masker van Konijn dat met veel swag een aantal spetterende optredens gaf, ging een socialistisch politicus schuil. Al twijfelde die lang om mee te doen. ‘Toen ik voor de makers auditie deed dacht ik dat ze met mij aan het lachen waren.’
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wie zat er in de kerstboom?

Jelka bleek inderdaad de kerstboom te zijn, maar het kostuum sloeg op haar voornaam! ‘Jelka betekent kerstboom in het Slowaaks, ofzo. Dus ik dacht: Ik wil in de kerstboom!
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wie zat in de tijger Masked Singer?

Aflevering 5 – In de vijfde aflevering werd de identiteit van de Tijger, de winnaar van The Masked Singer 2022, onthuld. Het was zanger Jeroen van der Boom. Alleen Carlo Boszhard had dit goed.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wie zit er in de tijger?

Loretta dacht aan Jeroen van Koningsbrugge en Carlo wist zeker dat dit Jeroen van der Boom moest zijn. Ze zitten zeker in de goede hoek, want De Tijger is niemand minder dan (tromgeroffel) Jeroen van der Boom!
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wie is de stier Masked Singer Nederland?

Zojuist moest de Stier zijn kostuum uittrekken Onder dat geweldige pak bleek uiteindelijk Edwin Evers verstopt te zitten! De naam van deze dj werd door de kijkers ook al vaak genoemd – alle hints nog eens teruglezen, doe je hier.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Welk lied zong edelhert?

Duels – In zijn eerste aflevering neemt Schorpioen het meteen op tegen Papegaai. Schorpioen vliegt er meteen heftig in en zingt S&M van Rihanna, terwijl Papegaai zich aan het breekbare Have A Little Faith In Me van John Hiatt waagt. Daarna is het aan Cycloop en Robots.

 1. Cycloop won vorige week het hart van heel kijkend Vlaanderen met een emotionele song, maar kiest deze week voor Shake It Off van Taylor Swift.
 2. Robots gaan na hun cheap thrills van vorige week toch weer voor een iets trager nummer met lovely van Billie Eilish.
 3. Het derde duel zal tussen Flamme Fatale en Miss Poes gaan.

Flamme Fatale deed vorige week haar intrede met een nogal laag nummer en een licht Frans accent, maar zingt deze week Black Velvet van Alannah Myles. Miss Poes zal proberen overtuigen met You Oughta Know van Alanis Morissette. Edelhert en Ridder mogen de avond afsluiten met hun duel.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wie was de kerstboom Masked Singer?

Kerstboom – De grote winnaar van de avond is de kerstboom. Veel kijkers thuis hadden al snel in de gaten dat Nick Schilder in het pak verscholen zat. En dat vermoeden klopte! Nick versloeg uiteindelijk Trijntje Oosterhuis, die in de sneeuwpop zat, in de finale op 1 januari 2022. Gefeliciteerd, Nick!
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wie is de Libelle Masked Singer?

In het tweede seizoen van het VTM-programma The Masked Singer tonen vermomde bekende Vlamingen vanaf vrijdag opnieuw hun zangkunsten. Presentatrice Dina Tersago, die vorig jaar deelnam als ‘Libelle’, verklaart hoe de reeks uitgroeide tot een fenomeen.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wie is het lieveheersbeestje The Masked Singer?

De panelleden van The Masked Singer waren het vrijdagavond unaniem eens: Karin Bloemen is de vrouw die verstopt zat in het pak van het lieveheersbeestje.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Hoe oud is een giraf?

Giraf Γιατί Δεν Έχει Masked Singer Giraffen komen alleen voor in Afrika. Dit hoefdier heeft een lange nek en slanke poten. Het is het hoogste dier ter wereld. een volwassen giraf kan een hoogte van 5 meter bereiken. Het jong van een giraf is bij de geboorte al 2 meter. Als de giraf een jong krijgt blijft ze gewoon staan.

 • Het jong valt anderhalve meter en juist die val zorgt ervoor dat de longen gaan werken.
 • De vacht van een giraf is opvallend en hoe ouder de giraf is hoe donkerder de huid wordt.
 • Hiermee kunnen wetenschappers dan ook de leeftijd van de giraf goed inschatten.
 • Een giraf heeft een zeer goed zicht en kunnen de ogen separaat van elkaar sluiten.

Ze kunnen het verst zien van alle dieren op de savanne. Als bescherming tegen stof en doorns heeft de giraf lange wimpers. Het gewicht van de giraf varieert van 400 tot 500 kilo en ze kunnen een leeftijd van gemiddeld 28 jaar bereiken. De lengte van hun darmkanaal is wel 77 meter.

 • De giraf leeft in losse kuddes van 6 tot 12 dieren.
 • De leefgebieden tussen kuddes overlappen meestal.
 • Als er schaarste is van water en voedsel leven ze in grotere groepen.
 • Giraffen slapen ongeveer anderhalf tot vijf uur per dag, meestal ‘s-nachts.
 • Ze slapen het liefst liggend maar er zijn ook staande slapende giraffen waargenomen.

Als mannelijke giraffen met elkaar in gevecht gaan gebruiken ze hun nekken, het zogenaamde nekworstelen. Het mannetje dat zich het meest rechtop kan houden wint de strijd. Dit kan wel een half uur duren en de klappen zijn enorm krachtig. De giraf heeft nauwelijks vijanden, hij wordt beschermd door zijn snelheid en hoogte.

 • Hij kan met zijn hoeven enorme klappen aan zijn aanvallers uitdelen dat voldoende is om de schedel van bijvoorbeeld een leeuw te verbrijzelen.
 • De giraf is het meest kwetsbaar als hij drinkt.
 • Dan moet hij zijn voorpoten spreiden in een spagaat.
 • Privé wildreservaten hebben bijgedragen aan het behoud van de populatie van giraffen.

De meeste soorten zijn beschermd. Op dit moment zijn er nog minder dan 80.000 giraffen. Het thema giraf in onze tenten vindt je terug door de gebruikte kleuren, sfeer, prints, decoratie, spellen en andere details. februari 9th, 2018 Best4u : Giraf
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wie is de vijand van de pinguïn?

Vijanden van de pinguïn – De grootste vijanden van de pinguïn in zee zijn vooral orka’s, zeeluipaarden en haaien. Op het land moeten de pinguïns de eieren goed in de gaten houden, want deze kunnen geroofd worden door de verschillende vogels. Daarnaast zijn ook katten, honden en ratten gevaarlijk voor pinguïns.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Hoe noem je een mannelijke pinguïn?

voortplanting bij pinguins | | | Paring bij pinguïns is niet zo eenvoudig. Hun lichamen zijn flesvormig, en iedereen die al eens geprobeerd heeft om twee flessen op elkaar te leggen, weet hoe moeilijk dit is. De hele gebeurtenis begint met het mannetje (de haan) die het vrouwtje (de hen) nadert van opzij.

Zijn snavel wijst daarbij naar zijn poten en hij bekijkt ze schuchter vanonder z’n wenkbrauwen. Als ze akkoord is en zich laat verleiden, nadert ze hem op dezelfde wijze. Het mannetje gaat dan achter haar staan en legt z’n kin op haar kop, waarbij hij haar zacht aanraakt met beide vleugels. Daarop legt het vrouwtje zich neer en laat hem op haar rug klimmen.

Tijdens dit beklimmen moet ze zich heel stil gedragen, anders valt hij eraf. Zodra hij op de juiste plaats is, doet ze haar staartveren opzij en drukt hij zijn opening tegen de hare om te paren. Omdat dit een waar kunststuk is wat balanceren betreft, duurt het meestal maar enige seconden.
Δείτε την πλήρη απάντηση

You might be interested:  Πως Να Γινεις Sugar Baby?

Waarom loopt een pinguïn zo raar?

De knieën van een pinguïn zitten verstopt – De knieën van pinguïns zitten verstopt onder de dikke donslaag van hun buik. Een pinguïn heeft bovendien heel korte pootjes in verhouding met zijn lange lijf. Dat verklaart waarom een pinguïn zo waggelt. Hij gebruikt zijn schommelende lichaam om het zwaartepunt tijdens het lopen te verplaatsen.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wie doet er mee in de Masked Singer?

The Masked Singer
Genre Amusement Zangwedstrijd
Speelduur ± 80 minuten
Presentatie Niels Destadsbader (S1-2) Jens Dendoncker (S3-)
Jury Jens Dendoncker (S1-2) Karen Damen (S1-2) Julie Van den Steen (S1-) gastjurylid (S1-) Ruth Beeckmans (S2) Andy Peelman (S2-) Kevin Janssens (S2-) Bart Cannaerts (S3-) Tine Embrechts (S3-)
Voice-over Maarten Vancoillie (S1 afl.1) Vincent Fierens (S1: afl.2 – 8 + S2)
Land van oorsprong België
Taal Nederlands
Productie
Productiebedrijf Fremantle Belgium
Uitzendingen
Start 18 september 2020
Afleveringen 18 (per 18 maart 2022)
Seizoenen 3
Zender VTM
Website
( en ) IMDb-profiel
Portaal Televisie

/td>

The Masked Singer is een Vlaams televisieprogramma dat wordt uitgezonden door VTM en gebaseerd is op het Zuid-Koreaanse programma King of Mask Singer, De presentatie van het programma is in handen van Jens Dendoncker (vanaf seizoen 3), voorheen Niels Destadsbader (seizoen 1-2), die wordt bijgestaan door panelleden Julie Van den Steen, Kevin Janssens, Tine Embrechts, Bart Cannaerts en Andy Peelman,
Δείτε την πλήρη απάντηση

Hoeveel Masked Singers zijn er?

Prijzen – In 2021 won het programma de Zapp Award voor het beste familieprogramma. Bronnen, noten en/of referenties

 1. ↑ Koreaanse tv-gekte naar RTL, NRC.nl ( 26 september 2019 ). Geraadpleegd op 28 september 2019,
 2. ↑ Omhoog naar: a b Ruben Nicolai presentator The Masked Singer, Televizier.nl ( 17 april 2019 ). Geraadpleegd op 28 september 2019,
 3. ↑ Omhoog naar: a b Gerard Joling het nieuwe jurylid van The Masked Singer, RTL Boulevard ( 19 maart 2019 ). Geraadpleegd op 28 september 2019,
 4. ↑ Omhoog naar: a b Carlo Boszhard in jury The Masked Singer, Telegraaf.nl ( 8 april 2019 ). Geraadpleegd op 28 september 2019,
 5. ↑ Omhoog naar: a b Loretta Schrijver en Buddy Vedder in panel The Masked Singer, Algemeen Dagblad ( 2 augustus 2019 ). Geraadpleegd op 28 september 2019,
 6. ↑ Kijkcijfers (via Stichting KijkOnderzoek en Mediacourant) van het gehele seizoen bij elkaar opgeteld, vervolgens gedeeld door aantal afleveringen.
 7. ↑ Mysterieuze robot wint The Masked Singer, maar wie zit er toch in?, Algemeen Dagblad ( 1 november 2019 ). Geraadpleegd op 2 november 2019,
 8. ↑ Déze BN’ers zijn onthuld in de finale van The Masked Singer!, Veronica Superguide ( 1 november 2019 ). Geraadpleegd op 2 november 2019,
 9. ↑ Vier kandidaten ontmaskerd in The Masked Singer, Televizier.nl ( 25 oktober 2019 ). Geraadpleegd op 26 oktober 2019,
 10. ↑ The Masked Singer: Weggestemde Hond blijkt Joke Bruijs, Gids.TV ( 18 oktober 2019 ). Gearchiveerd op 18 oktober 2019, Geraadpleegd op 19 oktober 2019,
 11. ↑ BN’er bekend: de derde onthulling van The Masked Singer, Veronica Superguide ( 11 oktober 2019 ). Geraadpleegd op 11 oktober 2019,
 12. ↑ Tweede ontmaskering The Masked Singer doet de kijker verbazen, RTL Boulevard ( 5 oktober 2019 ). Geraadpleegd op 5 oktober 2019,
 13. ↑ Dit is de eerste afvaller van The Masked Singer, Televizier.nl ( 28 september 2019 ). Geraadpleegd op 11 oktober 2019,
 14. ↑ Eindelijk is het zover: dit is de winnaar van The Masked Singer, RTL Boulevard ( 13 november 2020 ). Geraadpleegd op 16 november 2020,
 15. ↑ Van der Woude, Eric, The Masked Singer: Alle finalisten ontmaskerd in spectaculaire ontknoping, Veronica Superguide ( 13 november 2020 ). Geraadpleegd op 16 november 2020,
 16. ↑ De TV van gisteren: The Masked Singer wéér te sterk op de vrijdag met ruim 2,9 miljoen kijkers, Algemeen Dagblad ( 8 november 2020 ). Geraadpleegd op 8 november 2020,
 17. ↑ De TV van gisteren: The Masked Singer slecht bijna grens van drie miljoen, Televizier.nl ( 31 oktober 2020 ). Geraadpleegd op 31 oktober 2020,
 18. ↑ De TV van gisteren: beste kijkcijfers óóit voor The Masked Singer, Televizier.nl ( 24 oktober 2020 ). Geraadpleegd op 24 oktober 2020,
 19. ↑ Masked Singer stoot door, breekt jaren oude records, Mediacourant.nl ( 17 oktober 2020 ). Geraadpleegd op 17 oktober 2020,
 20. ↑ Van der Woude, Eric, The Masked Singer: Wie zat er in het kostuum van de Muis?, Veronica Superguide ( 9 oktober 2020 ). Geraadpleegd op 10 oktober 2020,
 21. ↑ Grote verrassing als The Masked Singer tweede afvaller onthult, RTL Boulevard ( 2 oktober 2020 ). Geraadpleegd op 3 oktober 2020,
 22. ↑ ‘Vuurvogel’ Willeke Alberti nu al uit The Masked Singer, Shownieuws.nl ( 26 september 2020 ). Geraadpleegd op 26 september 2020,
 23. ↑ 5 nieuwe kandidaten in The Masked Singer!, Veronica Superguide ( 4 november 2020 ). Geraadpleegd op 14 november 2020,
 24. ↑ 12 afleveringen Masked Singer, RTL Boulevard ( 19 juli 2021 ).
 25. ↑ Omhoog naar: a b Cupido Jamai Loman wint The Masked Singer, De Telegraaf ( 17 december 2021 ). Geraadpleegd op 18 december 2022,
 26. ↑ The Masked Singer verrast met ‘s lands beroemdste radio-dj: record, Mediacourant.nl ( 11 december 2021 ). Geraadpleegd op 11 december 2021,
 27. ↑ Deze BN’ers zaten in het pak van de Farao en de Vogelverschrikker in The Masked Singer, Story ( 4 december 2021 ). Geraadpleegd op 4 december 2021,
 28. ↑ The Masked Singer: déze schrijfster was De Boekenwurm, Superguide ( 26 november 2021 ). Geraadpleegd op 3 december 2021,
 29. ↑ Onthulling: Déze BN’er was het Lieveheersbeestje in The Masked Singer, Superguide ( 19 november 2021 ). Geraadpleegd op 20 november 2021,
 30. ↑ Mark en Hugo verstoten The Masked Singer van koppositie, Mediacourant.nl ( 13 november 2021 ). Geraadpleegd op 14 november 2021,
 31. ↑ Luuk Ikink komt uit alienpak: 2,3 miljoen kijkers voor Masked Singer, Mediacourant.nl ( 6 november 2021 ). Geraadpleegd op 9 november 2021,
 32. ↑ K2 Zoekt K3 zakt volledig door het ijs: vroegtijdig van de buis?, Mediacourant.nl ( 30 oktober 2021 ). Geraadpleegd op 30 oktober 2021,
 33. ↑ Ron Brandsteder komt uit vikingpak in Masked Singer: 2,1 miljoen kijkers, Mediacourant.nl ( 23 oktober 2021 ). Geraadpleegd op 23 oktober 2021,
 34. ↑ Verbijsterde blikken door eerste afvaller van The Masked Singer, RTL Boulevard ( 15 oktober 2021 ). Geraadpleegd op 17 oktober 2021,
 35. ↑ Francis van Broekhuizen vervangt Buddy Vedder in special van The Masked Singer, Algemeen Dagblad ( 21 december 2021 ). Geraadpleegd op 1 januari 2022,
 36. ↑ Omhoog naar: a b Dit is de winnaar van The Masked Singer 2022: ‘Er moet een traumahelikopter komen’, Algemeen Dagblad ( 30 december 2021 ). Geraadpleegd op 31 december 2022,
 37. ↑ Jeroen van der Boom wint The Masked Singer: ‘Geen kijkrecord’, Mediacourant.nl ( 31 december 2022 ). Geraadpleegd op 31 december 2022,
 38. ↑ 1,8 miljoen kijkers zien Buddy Vedder zich schamen na onthulling in The Masked Singer: ‘Wat gênant’, PZC ( 24 december 2022 ). Geraadpleegd op 28 december 2022,
 39. ↑ Grease-talentenjacht begint slecht: ‘Rampzalig voor Albert Verlinde’, Mediacourant.nl ( 24 december 2022 ). Geraadpleegd op 24 december 2022,
 40. ↑ Omhoog naar: a b Déze Masked Singer moet het strijdtoneel verlaten, RTL Boulevard ( 16 december 2022 ). Geraadpleegd op 16 december 2022,
 41. ↑ Kijkcijfers vrijdag: 2 miljoen mensen zien ontmaskering Gerard Ekdom in The Masked Singer, Gids.tv ( 17 december 2022 ). Geraadpleegd op 18 december 2022,
 42. ↑ Omhoog naar: a b Deze BN’er onthult zich in The Masked Singer: ‘Echt jammer’, RTL Boulevard ( 9 december 2022 ). Geraadpleegd op 9 december 2022,
 43. ↑ The Masked Singer verbijstert met score tegenover Oranje: ‘Huh?!’, Mediacourant.nl ( 10 december 2022 ). Geraadpleegd op 10 december 2022,
 44. ↑ Omhoog naar: a b Vijfde afvaller van The Masked Singer verrast iedereen, RTL Boulevard ( 2 december 2022 ). Geraadpleegd op 2 december 2022,
 45. ↑ Bridget Maasland in paardenpak trekt meer kijkers dan WK Voetbal, Mediacourant.nl ( 3 december 2022 ). Geraadpleegd op 3 december 2022,
 46. ↑ Omhoog naar: a b Dít is de vierde afvaller van The Masked Singer, RTL Boulevard ( 25 november 2022 ). Geraadpleegd op 26 november 2022,
 47. ↑ Oranjekoorts blijft uit bij tv-kijker: ‘Historisch slechte kijkcijfers’, Mediacourant.nl ( 26 november 2022 ). Geraadpleegd op 26 november 2022,
 48. ↑ The Masked Singer – Het publiek stuurt de Teddybeer naar huis, RTL Boulevard ( 18 november 2022 ). Geraadpleegd op 18 november 2022,
 49. ↑ Andy van der Meijde sluit seizoen af met baggercijfers: ‘Niet best’, Mediacourant.nl ( 19 november 2022 ). Geraadpleegd op 19 november 2022,
 50. ↑ Onthulling: Déze BN’er was De Mummie in The Masked Singer, Veronica Superguide ( 11 november 2022 ). Geraadpleegd op 11 november 2022,
 51. ↑ Carlo Boszhard krijgt ondanks hoge kijkcijfers kritiek: ‘Hou je mond’, Mediacourant.nl ( 12 november 2022 ). Geraadpleegd op 12 november 2022,
 52. ↑ Dít is de eerste BN’er die zich onthult in The Masked Singer, RTL Boulevard ( 4 november 2022 ). Geraadpleegd op 5 november 2022,
 53. ↑ Omhoog naar: a b The Masked Singer slaat Andy & Melisa knock-out: ‘Megacijfers!’, Mediacourant.nl ( 5 november 2022 ). Geraadpleegd op 5 november 2022,
 54. ↑ Onthulling: Dit bekende tv-echtpaar speelden De Robots in The Masked Singer!, Veronica Superguide ( 2 december 2022 ). Geraadpleegd op 2 december 2022,
 55. ↑ De Zeemeermin moet ‘The Masked Singer’-vijver verlaten: ‘Ik heb me kostelijk vermaakt’, LINDA. ( 9 december 2022 ). Geraadpleegd op 9 december 2022,
 56. ↑ Déze BN’ers zaten verstopt in de kostuums van ‘The masked singer’-special, Libelle ( 1 januari 2023 ). Geraadpleegd op 1 januari 2023,
 57. ↑ Claudia de Breij stelt teleur: ‘Alleen Marc-Marie trok minder kijkers’, Mediacourant.nl ( 1 januari 2023 ). Geraadpleegd op 1 januari 2023,
 58. ↑ Masked Singer-kijkers krijgen nog een extraatje bij Videoland, RTL Boulevard ( 30 augustus 2021 ). Geraadpleegd op 5 oktober 2021,
 59. ↑ ‘Grote paniek’ achter de schermen bij nieuw seizoen The Masked Singer, Superguide ( 25 augustus 2021 ). Geraadpleegd op 5 oktober 2021,
 60. ↑ Brand uitgebroken tijdens repetities The Masked Singer, iedereen veilig, NU ( 4 oktober 2021 ). Geraadpleegd op 5 oktober 2021,
 61. ↑ Brand bij The Masked Singer ( 4 oktober 2021 ). Geraadpleegd op 5 oktober 2021,
 62. ↑ ( en ) Singing Competition `The Masked Singer’ Premieres Wednesday evening on Fox, MynewsLA.com ( 2 januari 2019 ). Geraadpleegd op 28 september 2019,
 63. ↑ ( en ) TV Ratings: ‘Masked Singer’ Premiere Scores Big for Fox, HollywoodReporter.com ( 3 januari 2019 ). Geraadpleegd op 28 september 2019,
 64. ↑ ( de ) Das Ratespiel bei “The Masked Singer” Deutschland, ProSieben.de ( 28 juni 2019 ). Geraadpleegd op 28 september 2019,
 65. ↑ ( en ) The Masked Singer 2019: First look at Australian version, News.com.au ( 14 augustus 2019 ). Geraadpleegd op 28 september 2019,
 66. ↑ Populaire ‘The Masked Singer’ komt naar Nederland, RTL Boulevard ( 25 januari 2019 ). Geraadpleegd op 28 september 2019,
 67. ↑ Vanavond op televisie: Eerste aflevering The Masked Singer, NU.nl ( 27 september 2019 ). Geraadpleegd op 28 september 2019,
 68. ↑ The Masked Singer (RTL 4) slaat met 1,5 miljoen kijkers dansshow concurrent SBS 6 aan diggelen, Algemeen Dagblad ( 28 september 2019 ). Geraadpleegd op 28 september 2019,
 69. ↑ Kijkers onder de indruk van eerste afvaller The Masked Singer, RTLnieuws.nl ( 27 september 2019 ). Geraadpleegd op 28 september 2019,
 70. ↑ Twitteraars lyrisch over Loretta Schrijver in ‘The Masked Singer’, LINDA.nl ( 28 september 2019 ). Gearchiveerd op 28 september 2019, Geraadpleegd op 28 september 2019,
 71. ↑ Masked Singer-finale op 1ste plek, DDD-finale op 21ste, Mediacourant.nl ( 2 november 2019 ). Geraadpleegd op 2 november 2019,
 72. ↑ Yes! The Masked Singer krijgt tweede seizoen, RTLnieuws.nl ( 1 november 2019 ). Geraadpleegd op 2 november 2019,
 73. ↑ The Masked Singer breekt opnieuw record met 2,6 miljoen kijkers, Algemeen Dagblad ( 17 oktober 2020 ). Geraadpleegd op 1 november 2020,
 74. ↑ The Masked Singer breekt voor zesde keer op rij kijkcijferrecord, NU.nl ( 31 oktober 2020 ). Geraadpleegd op 1 november 2020,
 75. ↑ Een record! Bijna 4 miljoen kijkers voor finale The Masked Singer, Metronieuws.nl ( 14 november 2020 ). Geraadpleegd op 16 november 2020,
 76. ↑ SKO Jaarrapport 2003, SKO Kijkonderzoek (2003). Geraadpleegd op 4 juli 2021,
 77. ↑ The Masked Singer kan BN’ers 2,5 ton boete opleggen, Mediacourant.nl ( 27 oktober 2019 ). Geraadpleegd op 2 november 2019,
 78. ↑ Stefan Keerssemeeckers, Rick Brandsteder deelt Masked Singer-geheim, Veronica Superguide ( 25 oktober 2022 ). Geraadpleegd op 7 november 2022,
 79. ↑ The Masked Singer en Lavezzi Rutjes winnen Zapp Awards, RTL Boulevard ( 13 februari 2021 ). Geraadpleegd op 15 februari 2021,

Δείτε την πλήρη απάντηση

Wie zit er in de Panda?

Birgit Schuurman is de Panda in The Masked Singer – Als je alle hints goed naast elkaar legt en het aan elkaar koppelt, is er maar één bekende Nederlander waar je op uit kunt komen en dat is natuurlijk Birgit Schuurman. De zus van actrice Katja Schuurman heeft haar identiteit helemaal weggegeven met de hints in het bovenstaande kopje.

 • We zullen je eens haarfijn vertellen waarom we hier zo zeker van zijn! Neem de hint ‘Motor’; iedereen die op de hoogte is van Birgit Schuurman weet dat ze gék is op motoren.
 • Daarbij heeft ze in haar jongere jaren in vele musicals gespeeld.
 • Het feit dat ze vertelde in haar voorstelfilmpje dat ze zich opgejaagd voelde, duidt op haar deelname aan het NPO 3 programma Hunted VIPS,

Als laatst werd het woord ‘onderweg’ genoemd. Dat móet wel wijzen naar de hoofdrol van Birgit in de clip van de hit Onderweg van Abel. Het kan niet anders dat Birgit Schuurman verstopt zit in het grote en schattige Panda kostuum.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wie zit er in de flamingo?

In de vijfde aflevering werd de identiteit van de Flamingo onthuld. Het was presentatrice en influencer Monica Geuze. Geen van de panelleden had dit goed.
Δείτε την πλήρη απάντηση