Γιατί Δεν Μπορώ Να Μπω Στο Google Play

Wat moet je doen als Google Play het niet doet?

Verwijder Play Store -updates en installeer deze opnieuw Zoek de Play Store -app op het startscherm of app-scherm van je apparaat. Tik op de Play Store -app en houd vast. Updates verwijderen. Als je wordt gevraagd of je de Play Store -app wilt terugzetten op de fabrieksversie, tik je op OK.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Is Google Play veilig?

16 oktober 2020 om 14:03 Partnercontent Het downloaden van apps uit de Google Play store zou niet gevaarlijk moeten zijn. Toch zijn er echter apps te verkrijgen die malafide software in zich dragen, welke bij installatie op de smartphone schade aanrichten.

Malware op smartphones is geen nieuw fenomeen, maar toch is het een gevaar dat veel mensen blijven onderschatten. De smartphone wordt tegenwoordig gebruikt voor bankzaken, het bewaren van medische dossiers en de belastingaangifte, dus het is van groot belang om een telefoon veilig te kunnen gebruiken.

Joker malware maakt vele Android slachtoffers Vorig jaar sloeg de eerste Joker malware toe in de Google Play store. Diverse apps waren met dit virus geïnfecteerd. Google Play dacht ervan af te zijn echter in juli van dit jaar zijn er weer 17 apps ontdekt die deze Joker malware in zich dragen.

 1. De geïnfecteerde apps zijn uiteraard direct verwijderd door Google, maar vele duizenden downloads hadden al plaatsgevonden.
 2. Desondanks is het niets nieuws hoe malware blijft verschijnen bij Android apps, ondanks de beveiligingsmaatregelen die Google heeft genomen om de app store te verbeteren.
 3. Wat doet Joker malware? Joker handelt op verschillende manieren.

Hoofdzakelijk is het schadelijke software die jou aanmeldt voor betaalde sms-abonnementen en daarbij beetje bij beetje geld van jou steelt. De Joker malware meldt de gebruiker namelijk aan voor abonnementen waar je waarschijnlijk geen interesse in hebt.

Kijk dus goed welke bedragen er worden afgeschreven en waar die afschriften voor zijn. De afschriften worden soms vermomd als betalingen die op het eerste gezicht normaal lijken, maar een buitenlands rekeningnummer als bestemming hebben. Daarnaast installeert Joker ook spyware. Er is geen vast gedragspatroon voor Joker en de malware is in staat om acties op de achtergrond uit te voeren.

De applicatie verbergt in zijn code de instructies voor download gegevens op de telefoon zodra de app is gedownload. Als gebruiker ben je niet bewust van wat er op de achtergrond plaatsvindt. Wat te doen indien Joker malware op je mobiel hebt staan? Mocht je één of meer van de geïnfecteerde apps op je telefoon hebben staan, dan is het belangrijk om deze direct van je telefoon te verwijderen.

Hoewel je de applicaties zelf kunt de-installeren, is dat mogelijk niet het geval voor de malware. Hardnekkige virussen en malware blijven namelijk achter op de telefoon na het verwijderen van de app waar deze in mee kwam. Veilig downloaden van apps van Google Play Store Wil je veilig apps downloaden van de Google Play Store? Zorg dan altijd dat je een veilige internetverbinding maakt met VPN en installeer daarnaast een virusscanner voor het Android toestel.

Wil jij je Android toestel goed beschermen tegen virussen? Dan is een goede antivirus software een echte must. Er zijn gelukkig steeds meer typen software die jouw Android apparaat goed kunnen beveiligen. Het is altijd belangrijk om goed te letten op het feit of de Antivirus software Android als besturingssysteem ondersteunt, zoals Bitdefender.

Deze virusscanner biedt met het speciale ‘Mobile Security’ pakket handvatten voor een goede bescherming van Android smartphones. Met een VPN-verbinding maak je een veilige internetverbinding waarmee jouw gegevens worden veiliggesteld in een versleutelde tunnel. Hackers of andere kwaadwilligen kunnen niet bij jouw data.

Daardoor zijn gevoelige gegevens, zoals bankrekeningnummers en inlogs, veiliggesteld voor de app aankopen in de Google Play Store. Tevens kan je met een VPN anoniem surfen op het web en dus ook incognito apps downloaden van de Play Store. De versleutelde verbinding heeft een ander groot voordeel.

 • Indien een app op de achtergrond draait, zoals de Joker, kan dit met VPN geen kwaad.
 • Het neemt overigens niet het gevaar weg van het downloaden van malware.
 • Daar heb je dan de virusscanner voor nodig.
 • Bied goede bescherming voor je smartphone en tablet Je wilt natuurlijk gewoon veilig apps blijven downloaden van de Google Play Store.
You might be interested:  13 Γιατί Lost In Space?

Bescherm daarom altijd je mobiele apparaten goed tegen virussen en andere kwaadaardige vormen van software. Dat doe je onder andere door het besturingssysteem altijd up-to-date te houden. Daarnaast moet je zelf ook opletten wat je download op je device.

Ijk bijvoorbeeld naar het aantal sterren dat een app heeft gekregen en lees daarnaast de reviews. Zet tevens de Google Play Protect functie aan op je smartphone. Maak gebruik van een veilige internetverbinding en virusscanner zoals Bitdefender op je mobiel. Houd ook geregeld het nieuws in de gaten over neppe Android-apps in de Google Play Store,

Zo blijf je op de hoogte van de laatste cyberdreigingen en tech ontwikkelingen. Conclusie Cybercriminaliteit is en blijft een kat en muisspel. Google Play Store scant dagelijks de apps op malware en het wordt op diverse manieren getest op veiligheid. Ondanks dat kan er een app doorheen glippen die nieuwe malware bevat.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Kun je Play Store opnieuw installeren?

Het juist instellen van de Play store – Het enige wat u nu nog dient te doen, is het juist instellen van de Play store. Ga naar de settings en koppel uw Google account met de Play store. Daarna kunt u uw land registreren voor de juiste apps en vertalingen.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Kan apps niet meer openen?

Wat kan ik doen als een app niet meer werkt? Als een app op je tablet of smartphone niet meer werkt, kan dit verschillende oorzaken hebben. Soms is het een kwestie van geduld als op je mobiele apparaat meerdere apps tegelijk draaien. Het kan ook zijn dat er van een app een nieuwe versie beschikbaar is die je moet downloaden om weer een werkende versie van de app te hebben.

print In de app store zie je voor welke apps een update beschikbaar is. Kijk wel altijd wat de nieuwe update inhoudt en of je het daarmee eens bent. Je wilt misschien niet dat een app na een update je locatiegegevens gebruikt of toegang heeft tot je adresboek.

: Wat kan ik doen als een app niet meer werkt?
Δείτε την πλήρη απάντηση

Hoe inloggen Google Play Store?

8. Hoe log ik in met een (extra) Google-account? – Om apps te kunnen installeren in de Play Store, heb je een Google-account nodig. Deze maak je gemakkelijk aan op de Google Account-pagina, maar de kans is groot dat je er al eentje hebt als je Android gebruikt. Γιατί Δεν Μπορώ Να Μπω Στο Google Play Door rechts bovenin het thuisscherm van de Play Store op je profielfoto te klikken, zie je of je bent ingelogd. Zo niet, ga dan naar ‘Inloggen’. Wil je een extra account toevoegen? Klik dan op het pijltje naast je Google-account en selecteer ‘Nog een account toevoegen’. Doorloop deze stappen en je bent klaar.
Δείτε την πλήρη απάντηση

You might be interested:  Πως Ενεργοποιω Το Google Assistant?

Wat is een Google Play account?

Google Play
Ontwikkelaar Google Inc.
Uitgebracht 22 oktober 2008 (onder de naam Android Market)
Recentste versie 29.9.13 (30 maart 2022)
Status Actief
Besturingssysteem Android iOS (alleen boeken en muziek)
Categorie Appstore
Website play.google.com
Portaal Informatica

/td>

Google Play, voorheen Android Market, is de applicatie en website waarmee apps kunnen worden geïnstalleerd op mobiele telefoons die draaien op Android, Het is de Android-tegenhanger van App Store van Apple, Google Play wordt beheerd door Google, Om apps te kunnen downloaden en/of installeren is een Google-account noodzakelijk.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wat kost Google Play?

Veelgestelde vragen – Hoeveel kost Google Play Pass? De Google Play Pass kost € 4,99 per maand en € 29,99 per jaar in Nederland, Gezinsbeheerders kunnen de toegang delen met tot wel vijf andere gezinsleden.2 Welke apps en games zijn beschikbaar? Google Play Pass omvat honderden games en apps, en het aanbod wordt elke maand uitgebreid.

Check de Google Play Store op je Android-apparaat om de catalogus te bekijken. Heb ik een Android-apparaat nodig? Ja, de Google Play Pass werkt op mobiele apparaten en tablets met Play Store-versie 16.6.25 en hoger en Android-versie 4.4 en hoger. Je hebt ook een geschikt Google-account nodig (dat niet wordt beheerd door een ouder, school of andere organisatie) om je te abonneren.

Waar kan ik meer informatie vinden? Lees ons Helpcentrum-artikel voor meer informatie over hoe Google Play Pass werkt, hoe je kunt delen met het gezin en meer. Hoe kunnen ontwikkelaars meedoen? Als je een app of gamebelevenis ontwikkelt die volgens jou geschikt is voor Google Play Pass, kun je meer informatie lezen en dit formulier invullen om aan te geven dat je interesse hebt.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Hoe weet je of een app veilig is?

Waar kan ik op letten om een veilige app te downloaden? Een app downloaden voor je smartphone of tablet doe je in een app store, Daar vind je alle beschikbare apps. Je kunt kiezen tussen betaalde en gratis apps.

 • print Loop voordat je een app op je smartphone, tablet of computer installeert onderstaande checklist door. Hiermee voorkom je dat je een app uit onbetrouwbare bron installeert en de app meer rechten geeft dan je wilt.
  1. Controleer de bron Ken je de ontwikkelaar en aanbieder van de app? Zo niet, probeer dan meer informatie te verzamelen. Bijvoorbeeld via Google of op consumentenwebsites.
  2. Populariteit Als een app 150.000 keer gedownload is, is de kans groot dat de app veilig en betrouwbaar is. Wees voorzichtiger als een app slechts 15 keer gedownload is.
  3. Lees de voorwaarden Lees goed de voorwaarden van de app om te kijken tot welke informatie en functionaliteit je de app toegang geeft. Zo kunnen apps toegang vragen tot je contacten, berichten, foto’s, camera, locatie en microfoon. Deze instellingen kun je achteraf altijd wijzigen in het menu van de app en je mobiele apparaat.
  4. Updaten De ontwikkelaars van apps brengen regelmatig updates uit. Updates die niet alleen de functionaliteit verbeteren, maar ook de beveiliging. Installeer deze updates zodat je kunt genieten van de nieuwe mogelijkheden, maar de app bovenal zo veilig mogelijk gebruikt.

  Lees ook de factsheet,

: Waar kan ik op letten om een veilige app te downloaden?
Δείτε την πλήρη απάντηση

Kan ik Google opnieuw installeren?

Apps opnieuw installeren op je Android-apparaat vanaf je computer –

 1. Ga naar play.google.com,
 2. Browse of zoek naar de gewenste app.
 3. Selecteer Installeren, Geïnstalleerd of Aanzetten, Als je dit nog niet hebt gedaan, moet je nu inloggen op je Google-account.
 4. Kies je apparaat en selecteer Installeren,

Δείτε την πλήρη απάντηση

Waarom is Google gestopt?

Een exacte oorzaak voor de storing is niet bekend. Technologiesite Android Authority vermoedt dat het te maken heeft met een recente update voor de app, die bij gebruikers automatisch wordt geïnstalleerd. Niet alle Android -toestellen zijn getroffen, maar op Twitter druppelen klachten van gebruikers wereldwijd binnen.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wat gebeurt er als je Google Play Store verwijdert?

Als een app wordt verwijderd van Google Play, wordt de app dan ook verwijderd van mijn apparaat? – Nee, de app wordt niet van je apparaat verwijderd. Je kunt de app blijven gebruiken, maar niet updaten. Als je de app van je apparaat verwijdert, kun je de app niet opnieuw downloaden, tenzij de ontwikkelaar deze opnieuw kan publiceren op Google Play.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Waarom doet Google pay het niet?

Uw beheerder vinden – Uw beheerder kan een van de volgende mensen zijn:

 • Iemand binnen uw IT-afdeling of van een helpdesk in een bedrijf of school.
 • De persoon die uw e-mailservice of website beheert.
 • De persoon van wie u uw gebruikersnaam heeft gekregen.

‘Kan transactie niet afronden: kaart verlopen.’ Kaart is uitgegrijsd en ongeschikt Als uw kaart is uitgegrijsd en u een bericht krijgt dat uw kaart ongeschikt is, kunt u de kaart niet gebruiken voor deze aankoop. Probeer de aankoop opnieuw met een andere kaart.

 • Als u niet de kaart ziet die u wilt gebruiken, volgt u de instructies op het scherm om een nieuwe kaart toe te voegen.
 • ‘Kan uw transactie niet afronden’ en algemene stappen voor probleemoplossing Als u om meer informatie wordt gevraagd nadat u dit bericht heeft gekregen, volgt u de instructies op het scherm.

Zo niet, dan probeert u het volgende:

 • Gebruik een andere betaalmethode.
 • Check of het factuuradres voor uw betaalmethode (zoals een creditcard) overeenkomt met het adres in uw Google Pay-instellingen.
  • Als het niet overeenkomt: Update uw adres op pay.google.com, Probeer vervolgens de transactie opnieuw.
 • Wacht 2 dagen. Probeer vervolgens de betaling opnieuw uit te voeren.
 • Als u een app gebruikt: Probeer in plaats daarvan op de website van het product te betalen.
 • Als u de website gebruikt: Probeer de app.
 • Als u een aankoop doet op Google Play: Ga naar Betalingsproblemen in uw account oplossen voor suggesties.
 • Als u betaalt zonder account in de Google Store: Log in op uw Google-account.

  Maak een account als u er nog geen heeft.

 • Als u een geschikte Android-telefoon gebruikt en betaalt met een creditcard: Stel een betaalmethode in voor contactloze transacties,
 • Als u betaalt met een creditcard: Neem contact op met uw bank of financiële instelling over deze transactie.

Δείτε την πλήρη απάντηση

Waarom kan ik niks downloaden op Play Store?

Ga naar Instellingen > Applicaties. Tik op Play Store > Opslag. Tik op Gegevens wissen en Cache wissen.
Δείτε την πλήρη απάντηση