Πως Ενεργοποιω Το Google Assistant

Hoe zet ik de Assistent aan?

Tik op je apparaat op de startknop en houd deze vast of zeg ‘Hey Google’. Als de Google Assistent uitstaat, word je gevraagd deze aan te zetten. Stel een vraag of spreek een opdracht uit.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Hoe heet de Siri van Google?

Google Assistant is de slimme assistent van Google.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Kan ik Hey Google veranderen?

Open de Google Home app en klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek. In het menu vind je het item ‘Assistant instellingen’. Hier vind je ‘Assistant stem’ en kun je de stem wijzigen.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Hoe duur is een Google Assistent?

31 okt 2018 om 11:58 Update: 4 jaar geleden De slimme Google Home-luidsprekers worden inmiddels ook in Nederland verkocht. Maar wat heb je nou aan een speaker die tegen je praat? Hoewel de slimme speakers in landen zoals de Verenigde Staten al lange tijd worden verkocht, waren de gadgets tot op heden niet officieel in Nederland te koop.

 • Techgiganten zoals Amazon verkopen hun luidsprekers hier niet, omdat de bijbehorende stemassistent nog geen Nederlands spreekt.
 • De Google Assistent spreekt sinds afgelopen zomer wel Nederlands.
 • En nu ook de commando’s voor de Google Home-speakers zijn vertaald, worden de speakers ook in Nederland verkocht.

De ‘gewone’ Google Home kost 149 euro, terwijl de kleinere Mini-luidsprekers voor 59 euro per stuk worden verkocht. Met de woorden “oké Google” of “hé Google” wordt de speaker geactiveerd, waarna je met simpele stemcommando’s om informatie kunt vragen.

Na de vraag wat voor weer het is, hoor je bijvoorbeeld snel hoe warm het wordt en of het gaat regenen. De Google Assistent weet ook het antwoord op specifieke vragen, zoals wie de premier van Nederland is. Die kennis is echter begrensd. Vraag je bijvoorbeeld naar de premier van Nederland in 1976, dan weet de stemassistent je niet verder te helpen.

Google Home We merkten in de afgelopen week dat Google Home best vaak per ongeluk wordt geactiveerd. Zodra iemand op tv of op de radio iets zegt dat lijkt op de activatiecommando’s, dan luistert de assistent al mee. De Engelse versie van Google Home deed dat soms ook, maar het komt eerder bij de Nederlandstalige versie voor.

Het is eerst leuk om Google van alles te vragen, maar na verloop van tijd gebruikten wij de Google Home eigenlijk vooral voor vier zaken: nieuws beluisteren, muziek afspelen, wekkers en timers instellen en het bedienen van smarthomeapparatuur. Dit kan vaak net iets makkelijker met een stemcommando dan met een smartphone uitgevoerd worden.

Veel van de leuke gimmicks uit de internationale versie van Google Home lijken in Nederland nog te ontbreken. Amerikanen kunnen bijvoorbeeld een quiz spelen op de speaker, of het apparaat een verhaal laten voorlezen. Veel van deze extra’s werken nog niet in Nederland.
Δείτε την πλήρη απάντηση

You might be interested:  Πως Λειτουργει Το Google Drive?

Hoe heet de Siri van Android?

De iPhone heeft Siri, op alle Android-telefoons staat de Google Assistant en Microsoft heeft Cortana.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Welk nummer is dat?

Gebruik de Google-app om de titel van een nummer te leren –

 1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
 2. Tik in de zoekbalk op de microfoon Een nummer zoeken.
 3. Speel een nummer af, neurie, fluit of zing een melodie van een nummer.

Δείτε την πλήρη απάντηση

Kun je zien of iemand je googled?

Meer informatie over uw gegevens – U kunt de volgende gegevens weergeven of verbergen voor andere mensen die Google-services gebruiken:

 • Uw geboortedatum
 • Uw geslacht
 • Informatie over uw werk, zoals waar u werkt
 • Persoonlijke en zakelijke contactgegevens
 • Plaatsen waar u heeft gewoond
 • Informatie over uw opleidingen

De volgende gegevens kunnen worden weergegeven aan mensen met wie u contact heeft of met wie u iets deelt:

 • Uw naam
 • Bijnaam
 • Profielfoto
 • Omslagfoto
 • Het e-mailadres van uw Google-account

Tip: De naam en profielfoto op uw pagina ‘Over mij’ worden weergegeven in de meeste Google-services. Als u in bepaalde Google-services een andere naam of profielfoto gebruikt, worden deze daar nog steeds weergegeven. De informatie in je Google-account die je voor iedereen zichtbaar maakt, is te vinden op verschillende plaatsen:

 • In Google-services waarin je contact kunt opnemen met andere mensen, zoals Google Chat en Gmail.
 • In Google-services waarin je content maakt, zoals Maps, Play en YouTube.
 • Privé: alleen zichtbaar voor jou.
 • Iedereen: zichtbaar voor iedereen.
 • Mensen met wie je communiceert: zichtbaar voor mensen met wie je communiceert, bijvoorbeeld via Chat en gedeelde fotoalbums in Google Foto’s.
 • Je organisatie: zichtbaar voor iedereen in je organisatie, zoals werk of school.
 • Gezin: zichtbaar voor iedereen in je gezinsgroep.

Hoe kunnen we dit verbeteren? : Beheren wat andere gebruikers over je te zien krijgen in Google-services
Δείτε την πλήρη απάντηση

Waarom praat Google Assistant niet?

Problemen oplossen met speakers, smartdisplays en smartklokken – Check de speaker, het smartdisplay of de smartklok waar je problemen mee ondervindt.

 1. Zorg ervoor dat het apparaat is aangesloten en ingeschakeld.
 2. Zorg ervoor dat het is verbonden met het internet en met hetzelfde wifi-netwerk als je mobiele apparaat.
 3. Zorg ervoor dat de microfoon aan staat:
  • Speakers (behalve Google Home), smartdisplays of smartklokken: Zorg ervoor dat de schakelaar voor de microfoon op de achterkant van het apparaat aan staat. De schakelaar is vaak oranje of rood als de microfoon is uitgeschakeld.
  • Google Home: Druk op de achterkant van je speaker op de knop Dempen om de microfoon aan of uit te zetten. De Assistent geeft aan of je de microfoon hebt aangezet of gedempt.

Voor meer hulp bij het gebruik van speakers, smartdisplays en smartklokken informatie over hoe je problemen met een speaker, smartdisplay of smartklok oplost of hoe je de gevoeligheid van de Google Assistent op Hey Google aanpast,
Δείτε την πλήρη απάντηση

Waar staat de Google Assistent?

Open de Google-app op je Android-smartphone of tablet; Tik op de drie streepjes rechtsonder in beeld en selecteer ‘Instellingen’; Kies onder het kopje ‘Google Assistent’ nogmaals voor ‘Instellingen’; Schakel nu de Google Assistent in.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Hoe heet de Google Assistent van Samsung?

Bixby is de slimme assistent van Samsung.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wat is beter Alexa of Google?

Spraakassistent – Een commando aan je spraakassistent geef je met een ‘trigger’. Bij Google Assistent is dat “Hey Google” of “Ok Google” en bij Alexa is dat “Alexa”. Hierna gaat Google Assistent of Alexa voor je aan de slag. Beide spraakassistenten werken in dat opzicht dus hetzelfde.
Δείτε την πλήρη απάντηση

You might be interested:  Utrogestan Κολπικα Πως Τα Βαζω?

Wat is beter Alexa of Siri?

Conclusie – Dus welke persoonlijke assistent is de beste? Nou zoals altijd met deze dingen is er geen gemakkelijk antwoord en hangt het af van wat je zoekt om aan je behoeften te voldoen. Google Assistant is zeer indrukwekkend. Het kan meerdere zoekopdrachten tegelijk aan, gepersonaliseerde resultaten door het herkennen van een stemprofiel en het heeft de kracht van Google search achter zich, waardoor het zeer accuraat is.

 1. De wekwoorden zijn echter niet erg persoonlijk, het is niet compatibel met zoveel apps en diensten als Alexa en het is niet zo grappig als Siri.
 2. Amazon Alexa is niet zo dynamisch als Google Assistant, of zo slim, maar het is compatibel met honderdduizenden diensten en apps, het Alexa-wekwoord is persoonlijk en aanpasbaar en het heeft functies zoals Alexa Calling.

Apple’s Siri is veruit de slimste van de persoonlijke assistenten, degene die je het meest natuurlijk laat spreken en het biedt functies zoals Siri Shortcuts die dingen snel en gemakkelijk gedaan krijgen, maar het is gebonden aan Apple-apparaten en het biedt minder compatibiliteit met apps en diensten in vergelijking met Alexa en Google Assistant.

Elke persoonlijke assistent heeft zijn voor- en nadelen. Wil je de slimste, dan wil je een apparaat met Google Assistant. Wil je de meeste compatibiliteit met apps en diensten, dan wil je een apparaat met Alexa. Wil je de leukste, dan wil je een Apple-apparaat voor Siri. Houd er rekening mee dat als je een Android- of iOS-telefoon hebt, je de Google Assistant-app en Alexa-app kunt downloaden in de App Store of Google Play Store.

Zoals gezegd, Siri is alleen beschikbaar voor Apple-gebruikers, dus als je een Apple-apparaat hebt, kun je vrijwel je cake en eet het met toegang tot alle drie de assistenten.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Wie is slimmer Siri of Google?

De winnaar is – Om erachter te komen welke slimme speaker assistent van dit moment de slimste is, moest Gene Munster flink wat tests verrichten. De strijd ging tussen Alexa, Cortana, Siri en Google Assistant. Munster stelde maar liefst 800 vragen aan elke assistent, om te zien welke de beste antwoorden gaven.

 1. Begin dit jaar werd een zelfde test verricht en kwam Google Assistant als beste uit de test.
 2. De slimme assistent van Google beantwoordde maar liefst 81% van de vragen goed.
 3. Maar heeft Google het succes aan weten te houden? Het antwoord op die vraag is ja.
 4. Sterker nog: Google Assistant is in 2018 nog flink verbeterd ook! Waar Siri 74,6% van de vragen juist beantwoorde, Alexa 72.5% en Cortana 63,4%, stak Google er bovenuit.

Google Assistant wist maar liefst 87,9% van alle vragen juist te beantwoorden en dat is vrij indrukwekkend. Maar dat is nog niet eens zozeer waar de grote kracht van Google’s assistent vandaan komt. Van alle 800 vragen was er geen een vraag die niet begrepen werd.

 1. Ortom: op dat gebied een score van 100%.
 2. Lik/tab voor groter Uiteraard is het verschil op dat gebied ook niet zo groot met de concurrenten.
 3. Cortana staat op de vierde positie en begreep maar liefst 99.4% van de vragen.
 4. Ook Alexa (99.0%) en Siri (99.6%) wisten bijna alles te begrijpen.
 5. Op het gebied van opdrachten begrijpen zit het dus wel goed op de speakermarkt, maar er valt nog genoeg te winnen op het gebied van vragen beantwoorden.
You might be interested:  Πως Ανεβαζω Gif Στο Instagram Story?

Iets wat de komende jaren zonder enige twijfel zal gaan gebeuren.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Hoe spreek je Google Home aan?

Hoe het werkt – Zeg ‘Hey Google’ gevolgd door een vraag of opdracht. De Assistent luistert als de lampjes bovenop het apparaat draaien (Google Home) of pulseren (Google Nest Mini (2e generatie), Google Home Mini (1e generatie), Google Home Max, Google Nest Audio, Google Nest Hub en Google Nest Hub Max).
Δείτε την πλήρη απάντηση

Hoe zeg je Hey Google?

Je hoeft alleen maar ‘ OK Google ‘ te zeggen of omhoog te vegen vanuit de linker- of rechterhoek van het scherm op Pixel-apparaten. Andere Android manfuacteurs gebruiken soms de power/sleep-knop om de assistent te wekken, dus als je daar even op drukt, wordt Google Assistant in veel gevallen geactiveerd.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Welke Assistent is de beste?

Redenen om te vermijden – – Mist detail in midden- en hoge tonen – Kan ruw klinken bij hogere volumes Als je op zoek bent naar een smart speaker met een ingebouwde Google Assistant, dan is de Google Nest Audio momenteel de beste slimme speaker van Google die je in huis kan halen.

 1. Hij pikt al jouw commando’s zonder problemen op en reageert zeer snel, luid en duidelijk.
 2. Het subtiele design zorgt er tevens voor dat hij in vrijwel elk interieur opgaat.
 3. Het is ook een verrassend intelligente slimme woninghub.
 4. Het kan worden aangesloten op enkele van de grootste platforms die nu beschikbaar zijn, zoals Nest, Philips en Samsung’s SmartThings.

Op vlak van audiokwaliteit stelt hij een klein beetje teleur. De audio klinkt niet volledig naar verwachtingen. Hij doet het goed met eenvoudige popmuziek, maar bij genres die toch iets meer diepgang vragen, merk je al snel een gebrek aan details op bij de midden- en hoge tonen, waardoor hij wat gedempt klinkt. Πως Ενεργοποιω Το Google Assistant (Image credit: Amazon)
Δείτε την πλήρη απάντηση

Hoeveel mensen gebruiken Google Assistent?

Gebruik spraakassistenten groeit naar 37% – Inmiddels gebruikt 37% van de ondervraagden een spraakassistent. Dat is 7% meer dan in 2020. Wel opvallend is dat voice populairder is bij mannen dan bij vrouwen. Πως Ενεργοποιω Το Google Assistant Het gebruik groeit in alle leeftijdsgroepen, maar het meest bij de 65-plussers. Voor deze groep kan voice-technologie laagdrempelig zijn qua gebruik, doordat je ingewikkelde user interfaces eruit haalt en puur met je stem een opdracht kunt uitvoeren of een vraag kunt stellen.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Hoe zeg je Hey Google?

Je hoeft alleen maar ‘ OK Google ‘ te zeggen of omhoog te vegen vanuit de linker- of rechterhoek van het scherm op Pixel-apparaten. Andere Android manfuacteurs gebruiken soms de power/sleep-knop om de assistent te wekken, dus als je daar even op drukt, wordt Google Assistant in veel gevallen geactiveerd.
Δείτε την πλήρη απάντηση

Hoe spreek je Google Home aan?

Hoe het werkt – Zeg ‘Hey Google’ gevolgd door een vraag of opdracht. De Assistent luistert als de lampjes bovenop het apparaat draaien (Google Home) of pulseren (Google Nest Mini (2e generatie), Google Home Mini (1e generatie), Google Home Max, Google Nest Audio, Google Nest Hub en Google Nest Hub Max).
Δείτε την πλήρη απάντηση

Hoe heet de Siri van Android?

De iPhone heeft Siri, op alle Android-telefoons staat de Google Assistant en Microsoft heeft Cortana.
Δείτε την πλήρη απάντηση