ΝΑΥΤΙΛΟΣ: Ολοκληρώθηκε η αποστολή στα Ψαρά

Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι αναχώρησε από τα Ψαρά η αποστολή του ΝΑΥΤΙΛΟΥ, «Σταγόνα Αγάπης» στο Αιγαίο για το 2015, η οποία πραγματοποιήθηκε από κοινού με τους «Γιατρούς του Κόσμου», όπως είχατε ενημερωθεί αποκλειστικά από την ιστοσελίδα μας στις 25/03/15 καθώς επίσης και στις 23/03/15.

021

Η αποστολή ήταν κοινωνικού χαρακτήρα και είχε βασικό σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κράτος, τις αρχές της Περιφέρειας αλλά και μεμονωμένους πολίτες, οργανισμούς και άλλους φορείς.
Στα πλαίσια της αποστολής προσφέρθηκαν Δωρεάν Ιατρεία στους κατοίκους και τα παιδιά του νησιού από τους Γιατρούς του Κόσμου.

046 027

Η αποστολή, σε τελετή που έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι, προσέφερε υλικά και εξοπλισμό όπως φάρμακα, φαρμακευτικά υλικά, ηλεκτροκαρδιογράφο και γραφική ύλη για το Αγροτικό Ιατρείο του νησιού, καθώς και ηλεκτρονικό εξοπλισμό (υπολογιστές, εκτυπωτές, προτζέκτορας κλπ) καθώς και αναλώσιμα και γραφική ύλη για τις ανάγκες του δημαρχείου και των σχολείων του νησιού, ενώ ο Δήμος Ψαρών τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες και με τη Σημαία της Επανάστασης των Ψαρών τους αρχηγούς της αποστολής.