Παραδόθηκε στην Seasponvill το νέο της Catamaran

Σε τελετή που έγινε στο ναυπηγείο Damen Shipyards στην Σιγκαπούρη, παραδόθηκε το νεότευκτο catamaran στην νοτιοκορεάτικη εταιρεία Seaspovill, παρουσία του προέδρου της Park Jung Hak, στελεχών της, καθώς και της διοίκησης και των εργαζομένων της κατασκευάστριας εταιρείας.

Sea_Star Damen_Fast_Ferry_4212

Το catamaran «βάφτισε» η σύζυγος του προέδρου της Seaspovill, Choi Yeon Hee, και πήρε το όνομα «Sea Star 5».

Το μήκος του είναι 42.2m, το πλάτος του 11.6m, και θα μπορεί να μεταφέρει 450 επιβάτες σε δύο καταστρώματα, με το κύριο να φιλοξενεί 306 άτομα και το άνω επίπεδο 144. Το «Sea Star 5» έχει 4 κύριες μηχανές MTU (16V2000 M72) που μπορούν να του δώσουν ταχύτητες άνω των 40 κόμβων.

Το catamaran θα πραγματοποιεί δρομολόγια μεταξύ του Gangneung, στην ανατολική ακτή της Νότιας Κορέας, και του νησιού Ulleung-Do, με την έναρξη των ταξιδιών του να τοποθετείται μέσα στον Μάρτιο που ξεκινά και η τουριστική περίοδος.

Damen_Fast_Ferry Captain_bridge

Το «Sea Star 5» θα παρέχει υψηλά επίπεδα άνεσης στους επιβάτες του, με πλήρης κλιματιζόμενους χώρους, τηλεοράσεις 30 ιντσών και dvd players, μπάρ στο κύριο κατάστρωμα, τουαλέτες για άτομα με ειδικές ανάγκες και ειδικό χώρο για την τοποθέτηση αποσκευών και άλλων ελαφρών εμπορευμάτων.

Seapovill Fast_Ferry_4212

Φωτογραφίες: Damen Shipyards