Βιτσέντζος Κορνάρος: Αδυναμία προσέγγισης σε Ανάφη και Μήλο

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ” Ν.ΑΝ. 07, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρόδο – Χάλκη – Διαφάνι – Κάρπαθο – Κάσο – Ανάφη – Θήρα – Μήλο – Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση στο λιμένα της Ανάφης λόγω τοπικών δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για λιμένα Θήρας.
Επί του πλοίου επρόκειτο να επιβιβαστούν τρεις (03) επιβάτες ενώ δεν υπήρχαν επιβάτες με προορισμό την Ανάφη.

*****
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μήλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ” Ν.ΑΝ. 07, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρόδο – Χάλκη – Διαφάνι – Κάρπαθο – Κάσο – Ανάφη – Θήρα – Μήλο – Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση στο λιμένα της Μήλου λόγω τοπικών δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για λιμένα Πειραιά.
Επί του πλοίου επρόκειτο να επιβιβαστούν εννέα (09) επιβάτες, δύο (02) Ι/Χ και ένα (01) Δ/Κ, ενώ δεν υπήρχαν επιβάτες με προορισμό την Μήλο.

Να υπενθυμίσουμε οτι λίγες ώρες νωρίτερα το πλοίο δεν είχε καταφέρει να προσεγγίσει και το λιμάνι της Κάσου (σχετική ενημέρωση seazoom.gr)