Άλλοι 4 νεκροί σύμφωνα με δηλώσεις του Υ.Ν.Α.

10418876_591682204295633_249973496806669307_n

Επιβεβαιώθηκαν πριν λίγα λεπτα απο τον Υπουργό Μιλτιαδη Βαρβιτσιώτη οι πληροφορίες για την ύπαρξη τεσσάρων ακομα νεκρών απο τη φωτιά που καίει απο χθες τα ξημερώματα στο πλοίο NORMAN ATLANTIC.
Ακομα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου των τεσσάρων ανθρώπων και δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα ονόματα τους.
Συνολικά 5 άνθρωποι έχουν χασει τη ζωη τους σε μια ναυτική τραγωδία που ακομα δεν εχει τελειώσει,34 ώρες μετα την εκδήλωση της πυρκαγιάς στο πλοίο.
Αυτη τη στιγμή 70 άτομα παραμένουν στο πλοίο περιμένοντας την περισυλλογή τους απο τα ελικόπτερα του ΠΝ καθώς επίσης και απο τα ελικόπτερα των ιταλικών αρχών.
407 άτομα έχουν ήδη μεταφερθεί σε παραπλέοντα πλοία απο τα ελικόπτερα,στις πόλεις του Λέτσε και του Μπρίντιζι στην Ιταλία καθώς επίσης και στην Κέρκυρα.
Ο καιρός στην περιοχή που βρίσκεται το φλεγόμενο πλοίο παραμένει πολυ άστατος και η ρυμούλκηση εχει σταματήσει αυτη την ωρα.
Υπαρχει η βούληση να συνεχιστεί ομως και για αυτο το λόγο αναμένουν στην περιοχή την άφιξη ενός ακομα ρυμουλκού το οποίο θα συνδράμει επιπλέον στις προσπάθειες ρυμούλκησης.
Αυτήν την στιγμή δόθηκε εντολή αποδέσμευσης του πλοίου Cruise Europa απο την παροχή βοήθειας ετσι ώστε να αποβιβάσει σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα τους 69 διασωθέντες που μεταφερει απο τις επιχειρήσεις διάσωσης των ελικοπτέρων.